Juhlimme syntymäpäiviäni havaijilaisvaikutteisessa ravintolassa nimeltä Hoku. Paikka on ihanan simppeli ja konstailematon. Ja mikä tärkeintä – ruoka on todella hyvää, raikasta ja hinnat ovat kohdillaan. Muistaakseni suurin osa pääruoista oli hieman alle tai yli kahdenkymmenen euron.
Alkupalaksi edamame-papuja mausteliemessä.
Pitkään haudutettua teriyakimaustettua naudanlihaa.
Tilasin annokseni lisäkkeeksi salaattia – ja kerrankin sitä oli riittävästi.
Teriyaki-lohi-annos on kaveriporukassamme jo klassikko. Söin tätä edelliselläkin kerralla ravintolassa vieraillessani.
Ja koska syntymäpäivänä saa syödä kakkua (vielä oikein kermavaahdolla), suuntasimme Fazerille herkuttelemaan. Ei hassummat synttärit!
Pitääkin laittaa tämän ravintolan nimi korvn taakse. Kivan oloisia ruokia.
Näyttääpäs kyllä hyvälle. Ei pitäisi nälkäisenä näitä lueskella ollenkaan… 🙂
Sanos muuta! Nauratti muuten eilen kun menimme Fazerille kakulle, niin askeleiden vauhti oikein kiihtyi mitä lähemmäs kakkutiskiä pääsin 😀 Hah.
Kannattaa käydä, ihanan raikasta ruokaa. Tykkään kovasti. Menussa on kyllä selvästi mielestäni vaikutteita myös Japanilaisesta ruokakulttuurista.
Oi, en ole ollut liian pitkään HOKUssa. Asia täytyy korjata, HOKU on aivan ihana 🙂
Sanos muuta – kivan "casual" paikka, joka on keskittynyt oleellisimpaan, eli hyvään ruokaan ja tuoreisiin raaka-aineisiin.