Juhlimme syntymäpäiviäni havaijilaisvaikutteisessa ravintolassa nimeltä Hoku. Paikka on ihanan simppeli ja konstailematon. Ja mikä tärkeintä – ruoka on todella hyvää, raikasta ja hinnat ovat kohdillaan. Muistaakseni suurin osa pääruoista oli hieman alle tai yli kahdenkymmenen euron.

Alkupalaksi edamame-papuja mausteliemessä.

Pitkään haudutettua teriyakimaustettua naudanlihaa.

  
Tilasin annokseni lisäkkeeksi salaattia – ja kerrankin sitä oli riittävästi. 

Teriyaki-lohi-annos on kaveriporukassamme jo klassikko. Söin tätä edelliselläkin kerralla ravintolassa vieraillessani. 
Ja koska syntymäpäivänä saa syödä kakkua (vielä oikein kermavaahdolla), suuntasimme Fazerille herkuttelemaan. Ei hassummat synttärit!